Selvert Cell Vitale Celular tretman

Posted in Naslovnica

Cell Vitale je jedan od najučinkovitijih i revolucionarnih tretmana iz Selvertovog švicarskog laboratorija namjenjen  usporavanju starenja kože lica.


Temelji se na matičnim stanicama  zaštićene švicarske jabuke Uttwiler Spatlauber poznate zbog svoje dugovječnosti još iz 18 stoljeća. To je tip stanica koji sadrži osobito vrijedne zaštitne tvari koje, kad se primjene na kož,i posjeduju nevjerovatnu učinkovitost u obnovi stanica.

Mljevenom kavom protiv celulita!

Posted in Naslovnica

Kako bismo odmah na početku razriješili zabludu: ispijanje kavice ne uklanja celulit, već pripravak od mljevenje kave ili taloga kuhane kave utrljan na tijelo – utječe na celulit.
Celulita se ne možemo riješiti preko noći, potrebni su redoviti tretmani i treba ga opasno napasti na razne načine. Iako ste zadovoljni anticelulitnim tretmanima u "Essenzi", kućni budžet vam ne dopušta da se baš tako često zajednički rješavamo celulita kao niti mogućnost kupovanja skupih preparata? No, kako bi vaša borba bila ustrajna – imamo zgodne recepte iz kućne radinosti! Naime, kava sadrži kofein koji potiče cirkulaciju, potpomaže razgradnju masnih stanica, te potiče metabolizam i protok limfe, što smanjuje podbuhlost kože.

Selvert Thermal Vitaspheres C tretman

Posted in Naslovnica

Vitamin C ili askorbinska kiselina sprječava starenje kože, pomaže u proizvodnji prirodnog kolagena, pomaže koži da održi ravnotežu melanocita (pigmentnih stanica) i ima izvrsna antioksidacijska svojstva.

Selvert Thermal Vitaspheres C je čisti vitamin C: to je tretman protiv starenja i pigmentacija, a može se raditi tijekom cijele godine. U jesen i zimi se može kombinirati s glikolnom kiselinom, a ljeti i u proljeće kao jaki antioksidant protiv štetnog sunčevog zračenja. Također se može koristiti za mladenačku kožu, jer regenerira i radi balans žlijezda lojnica.

"Obožavam raditi s Selvertovim proizvodima, jer vidim da djeluju – a to govori i zadovoljstvo mojih klijentica. Iako za neke jače pigmentacijske mrlje treba biti uporniji, sjajno je koliko dobro djeluje na opće stanje kože samo i nakon jednog tretmana.", Eldina Kovač Šeremet, vlasnica kozmetičkog salona "Essenza"

White Perfection - regenerira, stimulira, posvjetljuje, štiti

Posted in Naslovnica

Tretman za lice linijom Selvert Thermal White Perfection nova je usluga za lice u našem salonu od jeseni ove godine. Nova, ekskluzivna Selvert Thermal linija za izbjeljivanje formulirana na inovativnim aktivnim sastojcima koji reduciraju produkciju melanina, dubinski regeneriraju, minimaliziraju lokalno mrlje te sprječavaju njihovo nastajanje.
Uzroci mrlja na koži mogu biti različiti: od izlaganja suncu, za vrijeme trudnoće naša koža može 'neobično' reagirati ili kao posljedica procesa starenje kože. White Perfection vratit će koži njezinu svježinu, sjaj i prirodan izgled, jer djeluje trostruko: posvjetljuje i pruža jedan kompletni jedinstveni novi tonus koži te sprječava produkciju melanina te uklanja mrlje i pjege. Činjenica je kako za ove rezultate treba duži period da postanu vidljivi, jer se mrlje mogu ukloniti jedino procesom kontinuirane regeneracije kože, no svaki ovako kvalitetan tretman neminovno ostavlja svoj pozitivan trag na licu žene.

Lomljivi nokti odaju što im nedostaje

Posted in Naslovnica

Naši nokti nam puno govore i o našem zdravlju, razne bolesti mogu nam 'otkriti' upravo promjene na našim noktima. No, brzim 'skeniranjem' situacije možemo doznati i koji vitamini nam nedostaju! Na primjer, na manjak vitamina A i kalcija ukazuju nam suhi i lomljivi nokti. Nokti savijeni prema dolje su znak manjka proteina, folne kiseline i vitamina C dok lomljivi nokti znače manjak vitamina B12 i željeza. Kad nam se nokti počnu ljuštiti, strukturi noktiju nedostaje hidratacije. Pucanje noktiju uzrokuju i ekstremni vremenski uvjeti, vlaga, previše izlaganja suncu, nedovoljno unesene tekućine u organizam, nekvalitetni lakovi i odstranjivači lakova, pranje jakim deterdžentima bez rukavica i sl. Želite li spriječiti daljnje oštećivanje noktiju, morate se pobrinuti za njih i 'priuštiti' im poseban tretman. "Essenza" ima sjajna rješenja kojima ćete tankim, suhim i lomljivim noktima zauvijek reći zbogom!