Savršeno sigurna u "Essenzinim" rukama...

Posted in Preporuke

U „Essenzi“ najviše koristim tretmane lica, manikure i pedikure, kao i depilacije. Nakon čišćenja lica nikada nisam izasla iz salona s naznakom da sam išta činila na sebi, dapače, izgledala sam nevjerojatno svježe i puno mlađe. Zato sam beskrajno zahvalna, jer mi žene u zrelijim godinama volimo kada nam se „skinu“ godine, a da se pri tome se nevide crvenilo i agresivno istiskano lice. Od manikure sam probala sve, i imam samo riječi pohvale, nokti mi uvijek izgledaju savršeno, a ruke njegovne, što je veoma važno kada radite s ljudima. Volim dolaziti u salon jer se uvijek osjećam opušteno i savršeno sigurno u rukama vlasnice, koja je smirena i nenametljiva osoba.

Lidija Ćavar, konz. asistent, Ivanić-Grad

Ruke su ogledalo svake žene

Posted in Preporuke

Kao i svaka žena, alergična sam na dlake te u kozmetičkom salonu "Essenza" koristim uslugu depilacije voskom, jer se poslije tih tretmana osjećam kao da sam nekoliko kilograma lakša. Kako su ruke ogledalo svake žene, često koristim usluge manikure. Volim njegovane ruke. Iskušala sam trajni lak i veoma sam zadovoljna te ga koristim na rukama i nogama. Tretman koji me najviše opušta je njega lica s masažom lica.

Josipa Letec, dipl. inž. građ., Ivanić-Grad

Trajni lak je fantastičan!

Posted in Preporuke

Atmosfera u „Essenzi“ je opuštena, prijateljska, ugodna, a vlasnica salona stručna, profesionalna i ljubazna. Dolazak u salon za mene je opuštanje, prilika za zaboravljanje dnevnog stresa i obaveza te spoznaja da ću pri izlasku biti sretnija i zadovoljnija. Najčešće koristim usluge manikure, pedikure i depilacije. Zadnje što sam iskušala je trajni lak i oduševljena sam. Boja je sjajna, postojana, nema nikakvih problema s održavanjem, jednom riječju fantastično!

Nives Barilić, bacc. oecc., Ivanić-Grad