Selvert Thermal Vitaspheres C tretman

Vitamin C ili askorbinska kiselina sprječava starenje kože, pomaže u proizvodnji prirodnog kolagena, pomaže koži da održi ravnotežu melanocita (pigmentnih stanica) i ima izvrsna antioksidacijska svojstva.

Selvert Thermal Vitaspheres C je čisti vitamin C: to je tretman protiv starenja i pigmentacija, a može se raditi tijekom cijele godine. U jesen i zimi se može kombinirati s glikolnom kiselinom, a ljeti i u proljeće kao jaki antioksidant protiv štetnog sunčevog zračenja. Također se može koristiti za mladenačku kožu, jer regenerira i radi balans žlijezda lojnica.

“Obožavam raditi s Selvertovim proizvodima, jer vidim da djeluju – a to govori i zadovoljstvo mojih klijentica. Iako za neke jače pigmentacijske mrlje treba biti uporniji, sjajno je koliko dobro djeluje na opće stanje kože samo i nakon jednog tretmana.”, Eldina Kovač Šeremet, vlasnica kozmetičkog salona “Essenza”

12 Comments

 1. yzmrkcsegd

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

 2. Rubenbog

  Где смотреть Евро-2020? По каким каналам можно посмотреть матчи Евро-2021?
  Полная информация на сайте
  https://cerrajerosrivasvaciamadrid.site/2021/17-smotret-evro-2021-za-1-dollar/?&partner=google&gclid=CjwKCAjwqvyFBhB7EiwAER786ZKFo6d41wuWRmOqmHSWoOjSjVupnybtnxj_KK82hrWkJdGX_1XtbhoCSeQQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

  Простейшие варианты где можно смотреть Евро-2020 бесплатно или за 1 доллар в месяц в качестве HD.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Rezerviraj svoj termin

091 569 86 05