Njega ruku i nogu

Kad vidim da žena ima neuredne nokte, više mi ništa ne mora reći o sebi. Sve mi je jasno!, riječi su jednog mog poznanika koji su mi se davno još usjekle u pamćenju. Istina je kako se i sama ne mogu otrgnuti dojmu kako naše ruke i nokti puno govore o nama, našoj higijeni i životnim navikama. Moj savjet je uvijek: čisto i uredno, a svi ostali tretmani su stvar ukusa i mašte!” Eldina K. Šermet, vlasnica Essenze

U “Essenzi” možete njegovati svoje ruke i noge parafinskim kupkama, manikurom, pedikurom, odabrati između elegancije klasične ‘fench’ manikure ili trajnog laka, gela, ugradnje noktiju i sl. OPI, Alessandro i Essie – neki su od vrlo kvalitetnih brandova lakova za nokte koje “Essenza” koristi u svom radu kako bi postigla što kvalitetniji učinak.

Trajni – soak off lakovi u našoj ponudi, prvenstveno CND Shellac i Lechat Nobility, pokazali su se kao pravi hit. Naime, traju poput gela, a nanose se i skidaju kao lakovi za nokte i nisu ‘ispupčeni’ kao gel s obzirom na nokat. Gelovi koje koristimo su Alessandro, Abalico i CND. Za potrebe pedikure u ovom kozmetičkom salonu se koriste visokokvalitetni proizvodi za njegu stopala njemačke tvrtke Gehwol.

Novo: depilacija s patronama s arganovim uljem!

Rezerviraj svoj termin

091 569 86 05